Nick: Bargil
Level: 80
Class: Hunter
Race: Fešnej blood elf
Spec & Talent tree:
http://arsenal.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Phobos&n=Bargil&group=1-Main: Raid MM 7/57/7
-Off: Arena MM 0/55/16 (zkoušel sem naky ty PVP talenty)
GearScore v !PvE!:mám něco přez 5200 nevim přesně
Nort repky:
Kirin tor -...Exalted
Argent crusade -...Exalted
The sons of hodir - ...Exalted
Knights of the ebon blade -...Exalted
The wyrmrest accord - ....Exalted
Profesie:...ENG(robot, pošta, kleště)+MIN-full, cook,FA- full, rybařim jen v realu
Zkušenosti a dovednosti
Jak dlouho hraješ WoW? : cca 3 roky
Jaké máš zkušenosti s touto class a spec? od doby co sem poprvé viděl WoW sem si zamiloval lovce takže zkušenosti náké mám
Jaké máš zkušenosti s raidy (především WotLK)? :Naxx celej dole, OS+3, VoA, EoE, Onyx = vše na 10 i 25, UD 10 krom algalona celé,
UD 25 po Freyu (+3), ToC 10/25 celé dole, ToGC 10=4/5 anuba sem měl na Insanity na 5%
((..(takže taktiku znám), ToGC25 2/5 + pár wipe na Valkirách
Máš další postavy (alty)? .... Bargilias- resto-47500, feral tank-low
, jwc+herb full skill
Jaké používás v raidu addony? : DBM, omen, recount, healbot když mi někdo doporučí nákej addon tak neni problém sehnat
Tvé FPS v raidu? : 30-60 jak kdy... btw můj rekord v latenci cca 29k
) eště že ty časy sou za mnou
Nějaké jiné problémy s PC? : PC mám v pohodě ale občas mi zablbne internet...
Máš a umíš používat Mumble + mikrák? : mumble mám, mikrofon taky ale lehce mi v něm hučí
O tobě : Jsem Jirka, za pár měsíců mi bude 16 (pokud věk bude problém pochopim to..), chodim na SPŠ do prváku, na wow se dostanu tak od 5-6 hodin .. podle toho jak se dostanu domu ze školy, momentálně sem sám
.., snažim se užívat si života co to de takže většinou pátky a soboty tu nebudu ( maxx tu budu do 18:30) jinak všední dny tu bývám.. to je asi tak vše
)) děkuji za pozornost a budu doufat že to dobře dopadne
)