| Jaraxxus MM Hunt | |
|
+4Crawler Hedva Fokynka Jaraxxus 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Jaraxxus
Poèet pøíspìvkù : 3 Join date : 22. 09. 12
| Předmět: Jaraxxus MM Hunt Sun Sep 23, 2012 2:39 pm | |
| Nick: Jaraxxus Level: 80 Class: Hunter Race:Blood elf Spec & Talent tree: -Main: Raid Marksmanship 7/57/7 http://arsenal.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Phobos&cn=Jaraxxus-Off: Arena Marksmanship 0/52/19 PvP GearScore v !PvE!: 5304 Profesie:ENG / JWC Nort repky: Kirin tor -exalted Argent crusade -exalted Knights of the ebon blade -exalted The wyrmrest accord - exalted The sons of hodir - exalted Zkušenosti a dovednosti Jak dlouho hraješ WoW? : 2roky Jaké máš zkušenosti s touto class a spec? Je to moj 3 hunter takze umim zan hrat Jaké máš zkušenosti s raidy (především WotLK)? : ToGC 10 , ToGC 25 po Jaraxxusa Máš další postavy (alty)? Jokerface , paladin , prot , 80 , 4343 Screen tvého UI při raidu: https://2img.net/r/ihimg/a/img819/5442/wowscrnshot092312140454.jpgJaké používás v raidu addony? : DBM , recount , grid, forte , bartender 4 , epgp Tvé FPS v raidu? : 35+ Nějaké jiné problémy s PC? : Niekedy mi to lagne na 5 min , ale potom v pohode , raz za mesiac sa mi to stava Máš a umíš používat Mumble + mikrák? :mam oboje | |
|
| |
Fokynka Admin
Poèet pøíspìvkù : 121 Join date : 07. 09. 12
| Předmět: Re: Jaraxxus MM Hunt Sun Sep 23, 2012 2:51 pm | |
| ááá paťooližmiocásek II. no znám tě už přes rok a teď si točil dobře a nefailoval v UD tak bych byl pro někdo řikal že máme huntů dost ale minule musel jít lajkit že tu nikdo nebyl.. | |
|
| |
Hedva
Poèet pøíspìvkù : 30 Join date : 08. 09. 12
| Předmět: Re: Jaraxxus MM Hunt Sun Sep 23, 2012 2:54 pm | |
| Konečně přihláška, která není na vytření prdelí. Jen prosimtě, ty sis dělal postavu sám? Nějak nechápu toho Blood Elfa ... | |
|
| |
Jaraxxus
| Předmět: Re: Jaraxxus MM Hunt Sun Sep 23, 2012 3:18 pm | |
| - Hedva napsal:
- Konečně přihláška, která není na vytření prdelí. Jen prosimtě, ty sis dělal postavu sám? Nějak nechápu toho Blood Elfa ...
Postavu som si expil sam od zaciatku a Antlager s tym nema nic spolocne je to len moj bratranec , foky len sranduje :DDD | |
|
| |
Fokynka Admin
| Předmět: Re: Jaraxxus MM Hunt Sun Sep 23, 2012 3:22 pm | |
| - Jaraxxus napsal:
- Hedva napsal:
- Konečně přihláška, která není na vytření prdelí. Jen prosimtě, ty sis dělal postavu sám? Nějak nechápu toho Blood Elfa ...
Postavu som si expil sam od zaciatku a Antlager s tym nema nic spolocne je to len moj bratranec , foky len sranduje :DDD on narážel na to že BE je uplně k hovnu na huntu troll dá more dps kvuli haste | |
|
| |
Jaraxxus
| Předmět: Re: Jaraxxus MM Hunt Sun Sep 23, 2012 4:21 pm | |
| | |
|
| |
Crawler
Poèet pøíspìvkù : 18 Join date : 07. 09. 12
| Předmět: Re: Jaraxxus MM Hunt Sun Sep 23, 2012 8:01 pm | |
| Jen na okraj můžete si přestat honit ocásky s rasou ? klidně může mít BE to jako bych já si musel přehodit rasy u všech a víte kam bych vás poslal...nehledě na to co být u ali a nemít tyhle "boostovací" raciálky ? Jinak jsem Pro | |
|
| |
Antlager
Poèet pøíspìvkù : 9 Join date : 08. 09. 12
| Předmět: Antlager Sun Sep 23, 2012 8:28 pm | |
| no ta k ty šmejde stale mi rozpravaš jaky si skill že všetkych pretočiš nemaš problem pochopiť nejaku taktiku profky dobre repky dobre poznam ťa osobne som PRO | |
|
| |
Macc
Poèet pøíspìvkù : 20 Join date : 10. 09. 12 Age : 31
| Předmět: Re: Jaraxxus MM Hunt Sun Sep 23, 2012 8:57 pm | |
| - Antlager napsal:
- no ta k ty šmejde stale mi rozpravaš jaky si skill že všetkych pretočiš nemaš problem pochopiť nejaku taktiku profky dobre repky dobre poznam ťa osobne som PRO
jasne ze si pro ked je to tvoj bratranec | |
|
| |
Fokynka Admin
| |
| |
bankaii
Poèet pøíspìvkù : 32 Join date : 07. 09. 12
| Předmět: Re: Jaraxxus MM Hunt Mon Sep 24, 2012 1:18 pm | |
| no taky prilozim zelizko do ohne..DPS me moc zajimat nebude.jelikoz jsem nechal par vybornych HUNTY na lavicce pri togc 25...zajima me predevsich schopnost pohybu skillu a dps at to trosku upresnim TOGC 25 valkyry jako chytac.tam to uz chce trochu skillu a nejen dps.....nechavam otevrene..CL si rozhodne | |
|
| |
Doyoulikeit
Poèet pøíspìvkù : 4 Join date : 08. 09. 12
| Předmět: Re: Jaraxxus MM Hunt Thu Sep 27, 2012 4:26 pm | |
| - bankaii napsal:
- CL si rozhodne
Vyzkousime, uvidime :-) napis si ingame o inv. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Jaraxxus MM Hunt | |