S dovolením bych pojala přihlášku trochu jiným způsobem, protože bych chtěla přihlásit obě své postavy.
Nick: Preclik (Chozlok)
Level: 80 (80)
Class: Druid (Shaman)
Race: Tauren (Troll)
Spec & Talent tree: viz konec
-Main: Raid Resto 14/0/57 (Raid Ele 57/14/0)
-Off: zatím nepoužívám Raid Feral Tank 0/60/11 (taky potřebuje přegearovat Raid Resto 0/16/55)
GearScore: 5115 (5192/5011)
Profese: Tak tady bohužel nespadám ani do jedné kategorie, ale myslím si, že ALCH by mohla spadat do druhé kategorie, k tomu mám herbalism. (skin, LW). Pokud Vám na tom něco vadí, je možno předělat, ale myslím, že surky na profky si snad můžu sbírat:-D Vše mám skill 450. Cooking také tak.
Nort repky platí pro oba chary:
Kirin tor - exalted
Argent crusade - exalted
Knights of the ebon blade - exalted
The wyrmrest accord - exalted
The sons of hodir - exalted
Zkušenosti a dovednosti
Jak dlouho hraješ WoW? : Upřímně přesně nevím, ale už to bude asi tak +- 5 let
Jaké máš zkušenosti s touto class a spec? Nějak vychvalovat se nehodlám, jsem průměrná lamka, co umí healovat i dmgovat, zbytek bych nechala na posouzení leadrů Vaší guildy
Jaké máš zkušenosti s raidy (především WotLK)? : TOC, TOGC taktiky ovládám, až na nějaké TOGC 25, které nemám odchozené, UD většina taktik bez problémů po Vezzaxe, dál už mám mezery, ale vše se samozřejmě doučím
Máš další postavy (alty)? Tak jak to tu máte bílý na černým
Preclik - Chozlok
Screen tvého UI při raidu: Většinou při raidu nescreenuju, tak snad Vám bude stačit toto: viz konec
Jaké používás v raidu addony? : Omen, DBM, Skada, Vuhdoo a další drobnosti nepodstatné pro raid
Tvé FPS v raidu? To se různí podle toho, kde hraju a jak zrovna vane vítr a šlape komp, ale většinou kolem 20
Nějaké jiné problémy s PC? : Občas se stane, že nejde net a dlouho mi trvá logování postavy
Máš a umíš používat Mumble + mikrák? : TS, Mumble, mikrofon, vše samozřejmostí
O tobě : Tak tohle patří spíš do G fóra
Však Bankai si mě třeba ještě pamatuje a pokud ne, tak se můžete doptat na pohovoru :-D
Tímto se zatím loučím, dobrou noc
Bohužel forum vyhazuje "Guests can't post external links or emails." Takže nevím, jak Vám vnutit to, co je potřeba :-D