Nick : Onek
Level : 80
Class: Druid
Race : nečakané Tauren =D
Je postava kupovaná ? : Nie , postava nieje kúpená
Sdíliš s nekým účet ? : Nie nezdielam s nikým acc
Talenty a Equip:
Main: Resto PVE
Main talenty : 14/0/57
Off spec : Feral tank
Off spec talenty : 0/57/14
=D
http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Phobos&n=OnekMáš full PVE eq ? : áno mám =)
Gear Score v PVE ? : presne 5362
Skúsenosti a Dovedenosti : Komunikácia , nehám si poradiť , rád sa hádam =D , rád pomúžem ostatným =)
Ako dlho hráš WoW ? : V decembri by to malo byť 5 rokov
Jaké máš zkušenosti s touto class a spec: S druidom mám skúsenosti od TBC , hanbu si s healom nespravím =) , dovolím si tvrdiť : som dobrý healer =) (ja viem samochvála smrdí)
Jaké máš zkušenosti s raidy (především WotLK)? : NAXX 10/25 FC , OBS 10/25 FC, EoE 10/25 , UD (10/25 HM/N aj Yogga) ,Toc 10/25 , TOGC 10/25 , ICC (Deffender style) =D
Máš další postavy (alty)? : nemám , som rád že stíham druida popri mojich problémoch
Jaké používás v raidu addony? : DBM , Xpearl , GS , Recount , EpGp .
Tvé FPS v raidu? : Ide o to aký raid , Togc 25 som rád za 35 fps =D , ked stojím v preplnenom Dalarane fps je 54 , v prázdnom Dala 117 fps
Nějaké jiné problémy s PC? : Nemám naštastie .. (občas brat =D )
Máš a umíš používat Mumble? : Ano mám , bohužial pre vás som strašne ukecaný a otravný =) behom chvílky viem rozhádzať aj toho najkludnejšieho človeka =D
O tobě :
Volám sa Denisko , mám 16 rôčkov , chodím na Strednú školu , mám zajačika v klietke =)) , V Ats som bol (krank ma kickol .. grr) , ste dobrý kolektív , a rád by som sa pripojil (znovu) , som zaťažený na Solace hc , 1015 MP5 unbuff hádam stačí =) (pochválte ma nech mi narastie EGO ) =D
čo som zabudol : Profky - jwc 420 =D
2. nieje
Repky : skoro všetky EXA
Fly : 280 + schopnosť pašovať flašky do raidov =)
To by blo asi tak všetko , prípadne dotazy rád zodpoviem =)
P.S. Zaregistroval som sa pod menom Wanek , aby mal Bankai radost =) =P