Nick: Prdko
Level: 80
Class: Mage
Race:Undead
Je postava kupovaná? Nie
Sdílíš s někým účet? Nie
Talenty a equip: Arcane/Arcane arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Phobos&n=Prdko
Main spec: Arcane pve
Main talenty 57/3/11...
Off Spec : Arcane pvp
Off Spec : 57/3/11....
Máš full PvE equip? : Áno
GearScore v PvE: 5120
Zkušenosti a dovednosti
Jak dlouho hraješ WoW? : Už je to šiesty rok čo pri tom zabíjam čas..
Jaké máš zkušenosti s touto class a spec? Mága hrávam od začiatku (stále arcane aj keď bol slabý preto nemám záujem meniť talenty ) preliezol som s ním 3 servery a 70 a 80lvl som vyexpil tak osem krát... Pvp som kedysi chodil ale už ma to nebaví, kým človek nejde osvedčené kombo tak nemá šancu... stále si však nechávam pvp talenty aby som sa nenudil a mohol si sem tam skočiť BG.
Jaké máš zkušenosti s raidy (především WotLK)? : Mám odchodené všetko okrem heroic anuba
Máš další postavy (alty)? Baphometh - druid 48 bala, 48 resto
toto je jediný oficiálny alt , okrem toho mám ďalších 2 ale mená nechcem zverejňovať, baví ma , keď mžem robiť blbosti a nemusím sa za to hambiť
Screen tvého UI při raidu: imageshack.us/photo/my-images/42/wowscrnshot081212001705.jpg
Jaké používás v raidu addony? : DBM, omen
Tvé FPS v raidu? : 60
Nějaké jiné problémy s PC? : Nie komp je nový
Máš a umíš používat Mumble? : Áno
O tobě : Zdar som Peťo mám 18 a popri wowku ma trápi hlavne škola (skorej matury)počúvam metal, chodím na koncerty ďalej hrávam na gitare občas skočím do posilky a dosť často na pivo. Do ATS sa chcem dostať už asi dva mesiace, pred rozpadom som u vás už bol. Prečo ATS? IO sú podľa mňa blbci čo si zakladajú len na eq a berú wowko ako druhé zamestnanie, a CW ? nič proti nim nemám ale nebudem ako každý kokot čo sa ku nim pridá len preto že dajú Tocko prví... ako metalistovi mi je proti srsti ísť s prúdom
Toť vše